Hvad kan Inship gøre for dig

Ved du godt, at du kan spare penge på dine transportindkøb? Og at du samtidig kan få en lettere hverdag? Det gælder, uanset om du er importør eller eksportør, stor eller lille. Hvorfor ikke få eksperten over på din side?

Vi forhandler jeres transportindkøb – I sparer pengene!

Alt for mange virksomheder handler kun ét sted, når de køber transport. Konsekvensen er som regel høje fragtrater og mangelfuld service. Det er let at gøre bedre.

Inship er specialister. Vi kender markedet, transportørerne, priserne, krinkelkrogene og lovgivningen, og derfor kan vi hjælpe vores kunder til at få de bedste priser og den bedste service. Vi laver ikke andet.

Lad os mødes og tale om, hvor meget du kan spare, og hvor nemt du kan få det. Uanset om du har brug for hjælp til enkelte transporter eller kunne tænke dig at få hjælp til alle dine transportopgaver. Det kán betale sig, det viser alle vores erfaringer.

Ring til os på telefon 86 19 19 63 – så ses vi snart til et spændende møde om jeres transportløsninger. Helt uforpligtende, selvfølgelig.

• • •

Inship hjælper dig, der har import eller eksport i din virksomhed. Vi hjælper med søfragt, luftfragt, landtransport, distribution, kurér, pakhus, fortoldning, udførsler og alt papirarbejdet. Og vi gør det på samme måde, som hvis vi var din interne transportafdeling. Det giver mening. Økonomisk såvel som kvalitetsmæssigt.